Piwo kraftowe

Piwo kraftowe

Browar Sady to działalność rodzinna działająca w powiecie poznańskim. Piwa tutaj produkowane są dziełem eksperymentów. Dowolne powstają na bazie naturalnych składników. Ich modyfikowanie przyczynia się do uzyskania ciekawych smaków. Piwo kraftowe wyprodukowane w firmie jest od początku do końca dziełem piwowarów tutaj zatrudnionych. Wszystkie są warzone w sposób rzemieślniczy. Jednym spośród takich piw jest Na Bali. To niefiltrowane piwo pszeniczne powstałe spośród połączenia słodu jęczmiennego ze słodem pszenicznym. Chmiel, drożdże lub zapach bananowo-goździkowy i powstaje piwo, które w marzeniach przenosi nas na słoneczne Bali! niezwyczajne w smaku są piwa Wysoczone. Do dwu słodów dodaje się sok spośród owoców lub efekt jest wspaniały. Piwo kraftowe, produkowane w małych, rzemieślniczych browarach to właściwie doskonały wynalazek.


Ocena: 4/5 (1 głosów)  


Szczegóły wpisu:


Podlinkuj wpis:

Dodaj komentarz